Sjukstuga

Ja då kanske jag har åkt på skiten jag med. Fredrik har haft feber i en vecka och har tappat smaken nu också. Tungt att andas. Risig i magen. Klassiska symptom. Han måste ha blivit sjuk längs vägen eftersom han hostat i sex veckor snart. Så igår blev jag risig, ont i kroppen och klen, orkar inte mycket när jag väl reser på mig men att ligga och vila känns bra. Känns som att jag har astma men är helt ren i näsa och hals, hostar sällan men konstig känsla att vara tung i andningen utan att va täppt nånstans. Jag har ju aldrig haft feber i mitt vuxna liv och har det inte nu heller. Får se om det ändras nu. Är också risig i magen och såg idag att det var ett nytt fenomen de upptäckt som symptom i Sthlm. Säger de att det ska vara värst fjärde dagen? Ja jag får väl se vart det här leder. Jag känner mig lite bättre nu på kvällen men vi har bara legat och tagit det lugnt, tittat på tv och myst.

Försökte kratta ut lite matjord som kommit såklart, Fredrik gjorde det mesta igår. Idag krattade jag ut två högar innan det blev för tungt att andas. Vi får vila oss i form och gräset får vänta helt enkelt.

Skönt att barnen mår bra just nu i alla fall. Olle har varit på dagis hela veckan, halleluja. Han har inte gillat att bli lämnad men det har gått bra sen och han har blivit så glad när vi kommit och hämtat. Tuva har hämtat honom när Fredrik har suttit i bilen och jag plockade upp honom utomhus idag.

Hoppas på en bra helg trots allt, där vi kan mysa med varandra och kolla film kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s