Värmen är här

När jag inte skriver här blomstrar statistiken och en hel del hittar hit. Vet inte om det är något tecken men nu testar jag med ett inlägg igen. Vi lever och överlever nog den här sjukdomen också. Ser framemot dagen då det inte kostar skjortan att testa sig så vi får veta om vi har haft, och i så fall, bildade så pass mycket skydd att vi slipper det framöver. Efter fyra dagar mår jag hyfsat ändå, har bara så sjukt ont i alla leder och huvudet så det känns jobbigt att vara vaken. Idag sov jag två timmar efter lunch och vaknade för att märka att nu skulle Olle hämtas på föris. Tur vädret är underbart skönt så det känns okej att hänga med barnen på studsmattan eller på altanen innan det är dags för middag och sängdags. Orkar ju inte leka direkt men att sitta och titta och låtsas delta funkar det också.

Vilma var på fotbollsträning ikväll och sen cyklade Tuva till innebandy-fysen som vi kör utomhus nu. Hon var taggad för att cykla iväg och nöjd när hon kom hem igen, kul att se inställningen. Hon verkar må bra just nu vår äldsta. Hon berättade det för mig en dag vid matbordet också, att livet känns så bra just nu. Lycka!

Älskade Olle så det smittar att höra någon annan skratta så här. Det är kul att ha hicka kan vi konstatera.

Barnen fick åka till Blidö mellan lördag och söndag och hade det mysigt som vanligt. Olle valde dock bort sin stol på morgonen när det var frukostdags.

På lördagskvällen spärrade jag upp ögonen vid elva och fick sån jäkla ångest. Det slog mig att Tuva och Olle säkert skulle sova tillsammans i sängen på Blidö och jag blev så oerhört rädd att Tuva skulle rulla över på Olle på natten och kväva honom så jag var tvungen att fråga Fredrik och han trodde att hans mamma sov eller om jag kunde messa och be henne flytta på Olle. Jag lugnade mig efter en stund men det kändes verkligen att det var längesen jag och Olle inte sov bredvid varandra, haha. Jag somnade till slut och vaknade halv nio på morgonen! Skönt och ingen som försökt ringa så jag kunde njuta av sovmorgonen utan oro.

När Olle kom hem från föris idag stod en lastbil och några andra fordon utanför vårt staket för att lägga om en bit asfalt. Oj vilken intressant show det blev, vi stod eller satt och tittade länge när killarna som jobbade lade ut ny väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s