Äntligen klippt

I eftermiddag fick vi äntligen komma nära Olles hår som brukar vägra att någon tar på honom. I två dagar har han hållit i sin tofs han hade i nacken och han gjorde det till en början även idag. Men till slut fick jag klippa honom när han satt i mitt knä och tittade på mobilen. Det var läskigt med ljudet från apparaten men det funkade till slut.

Ska försöka finslipa i helgen men är så glad att det blev så här kort och att det ser helt okej ut i ett första skede. Blev helt slut efter insatsen också så jag tror vi behöver vila upp oss och vara på’t igen imorgon.

Det blev en hyfsat stor kille som kikade fram från hockeyfrillan i alla fall.

Igår åt vi middagen ute för sista gången på några dagar. Vilket väder vi haft den här veckan! Och trots att jag och Fredrik mår skit så ska maten stå på bordet varje dag så visst ser det mysigt ut. Att både jag och Fredrik är utmattade syns ju inte på bilden direkt. Eller jag syns ju inte alls.

Fredrik har hunnit slänga ut gräsfröna på plätten bakom oss på bilden och nu längtar vi tills det blir grönt och fint och jag tror det kommer bli så bra! När vi är friska igen får vi fortsätta ta hand om tomten och rensa upp skräp och gräva lite mer på vissa ställen. Åh vad jag längtar till det normala igen, då jag orkar som jag ska och det inte känns som att jag aldrig tränat i hela mitt liv och det är jobbigt att bara gå uppför trappan. Helt otroligt vad snabbt det går att tappa all ork och jag tror dessvärre att det kommer ta tid att få tillbaka den, känns som den här upplevelsen är så otroligt olik allt annat. Att man råkar hyfsat illa ut, håller sig hemma och mår okej ändå i jämförelse med andra, men att det tar stor skada inuti kroppen oavsett. Men jag hoppas såklart jag har fel och att det bara känns rätt uppgivet just nu när jag är så här trött.

Hoppas på en fin helg ändå, ska försöka röra på mig lite och få lite luft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s