Första söndagen i maj

Dag 18 av orkeslöshet och det känns som att det kommer vara så länge till. Det här är verkligen den konstigaste och läskigaste sjukan vi haft. Jag är äntligen uppe och rör på mig på dagarna även om det går långsamt och jag mest sitter i soffan. Hela veckan var jag sängliggande med extrem huvudvärk och illamående och det kändes hopplöst men också likt många andras upplevelser om att det blev värre efter ett tag. För mig dröjde det tio dagar innan det blev värre. Men på valborg kunde jag ändå kliva upp och vi grillade med familjen. Tuva fixade förrätt och hon har gjort så mycket mer den här veckan. Båda tjejerna har lagat tacomiddag någon dag, fixat fruktsallad till efterrätt en annan dag, vikt tvätt och plockat disk och igår gjorde Tuva sin goda potatissallad när vi grillade lax.

Det är sån sommarkänsla att grilla en laxsida med lime, ingefära och honung.

Och med Tuvas sallad blev det supergott!

Men vi är ju alltid sugna på snacks på kvällen oavsett vad vi ätit till middag. Så igår njöt vi av den här fina brickan och vår nya tv som Fredrik och tjejerna shoppade på dagen. Den är så sjukt stor och tar över nästan hela väggen där nere men det blir ju en häftig upplevelse också kan jag erkänna.

När vi tar fram snacks så här så är det inte någon speciell njutning direkt, brickan tar slut på mindre än tio minuter efter att alla vräkt i sig godsakerna. Ingen kan spara och njuta över tid verkar det som.

Förra helgen innan jag blev sämre fick vi tillstånd att använda klippmaskinen på Olle i alla fall och han blev så fin i håret, och växte minst fem centimeter känns det som.

Det var kommentaren från föris i alla fall som tyckte han blivit smalare och längre. Tänk vad lite hår kan göra. I det här fallet jäkligt mycket hår i och för sig men ändå.

Imorgon ska jag försöka jobba hemifrån för att vänja huvudet vid en skärm igen. Ska bli intressant att se om det går och kanske funkar det inte men jag tycker ändå jag har gett skiten en chans att dra ur kroppen under en längre tid. Hoppas inte på något bakslag, orkar verkligen inte må så här tjyvens. Finns ju hur mycket som helst att ta sig an nu när våren blommar och det gör ju att man vill ta sig an det också i det underbara vädret. Det hände verkligen en hel del efter det välkomnande regnet i förrgår. Inget nytt gräs hos oss dock, vi hoppas vår nya gräsplätt växer till sig och blir fin snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s