På’t igen bara

Här står han och bygger garage. Grannarna har frågat om det ska bli ett växthus men nej då, bara ett garage till ungens elbil, haha. Så snart slipper vi en stor vit bil inomhus. Att den inte ska bli snodd när den står ute är väl ett under men vi får hålla våra tummar för inne kan den inte stå i evighet. Fredrik får väl bygga en garageport också då.

Olle är en stor liten kille nu för tiden. Han gillar också att bära keps vilket bara blir viktigare och viktigare när solen börjar värma därute.

Idag vräkte regn och hagel ner från lunch och hela eftermiddagen. Och även om det var extremt så är det så härligt med allt regn nu som kommit i fredags, igår och idag. För oj så grönt och fint det blir snabbt, och tulpanerna är så vackra ute i trädgården. Och då slår det mig alltid att jag glömt sätta fler lökar på hösten. Så nu måste jag skriva upp det i almanackan så jag gör det när det är tid.

Jag började jobba hemifrån idag, känns skönt att vara igång men är ju helt färdig i huvudet och fortfarande trött i kroppen så det passar bra att mjukstarta från soffan. Imorgon måste vi dock försvinna på förmiddagen när vi får hjälp med städningen. Och herregud vad jag kommer njuta när jag kommer hem, efter en månad utan att ha gjort jättemycket för hemmet. Har dammsugit det värsta ibland men nu vill jag bara få bort allt damm.

Olles språk utvecklas hela tiden, han räknar till tio även om det inte är klockrent, och han gör det bättre på engelska men ändå. Han ställde sig i dörren och sa tydligt igår när regnet kom, ”det är reng”, om och om igen. Han blir lika förvånad varje gång det händer konstiga saker med vädret, som när det snöar och regnar, haha, sötnosen.

Tuva var till öronläkaren imorse och rensade öronen. Hon gör det varje halvår då hennes vax är så torrt att det fastnar därinne. Ända sen hon var liten har hon fått ont i öronen när det blivit för mycket så nu får hon gå till specialist och få dem kollade. Känns skönt att det blir gjort regelbundet.

Vilma sträckte sin ljumske på gymnastiken förra veckan och har fortfarande ont. Hon hade sprungit lite på skolan idag men det hade värkt så hon får skippa fotbollen imorgon också. Hon verkar inte ledsen för det dock, kanske skönt för henne att vila lite också, så mycket som hon rör sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s