Garaget är klart

Nu har Fredrik byggt på det här garaget korta stunder under lång tid och äntligen är det färdigt. Blev verkligen superfint och kanske lite overkill i konstruktionen men det är bara att konstatera att det kommer hålla för väder och vind ett tag framöver.

Som om inte bygget vore nog beställde han också en led-slinga som han har satt runt hela huset och som drivs av solljus. Får väl se om det funkar imorgon så lovar jag att ta en bild.

Igår följde jag med till tjejernas fysträning och det var härligt att få vara med igen även om jag bara stod på sidan och tittade på och försökte pusha så mycket som möjligt. Vi tränar inomhus en dag i veckan nu och en dag utomhus. Tränar maj ut och sen blir det sommarlov. Och till hösten slår vi ihop med ytterligare tolv tjejer. De har börjat träna med oss redan nu för att det ska bli roligare till hösten och alla tjejer var verkligen förväntansfulla och den första träningen de sågs blev väldigt lyckad. På matchspelet syntes det att med fler tjejer i laget blir spelet vassare och mer matchlikt. Kommer bli kul att följa.

Våran lilla kille som gör som han vill. Alltid är det nåt med honom när vi får blogginlägg från föris. Här på morgongympan, inte kul tycker Olle.

Och här från torsdagsutflykten, med ryggen mot de andra. Inte den sociala typen kan vi konstatera. Men glad och gullig mot de andra i alla fall.

Fredrik var ute på uppdrag med jobbet i veckan och körde förbi Ikea. Jag har velat ha en särskild växt till hallen på övervåningen länge nu men den finns aldrig i butik. Men i veckan fanns det påfyllt och nu har vi äntligen lite inredning även här. Jag tänker att den är så pass hög att den får tillräckligt med sol och hoppas den kommer trivas.

I helgen ska vi fortsätta pyssla här hemma. Har skrivit en lista på saker vi vill göra här nu när vi blir hemmavid över sommaren. Ska bli så kul att få ta tag i en hel del projekt och se hur långt vi kommer.

Den här veckan har rullat på och även om jag känner mig svag och har huvudvärk har det varit kul att jobba och skönt att göra det hemifrån. Vilken skön tillvaro det är just nu, så tidsbesparande, disk och tvätt hinns med och barnen kommer hem tidigare på dagarna. Middagen är ingen stress att få till och vi sover lite längre på morgnarna. Det kommer bli jobbigt att kliva in i ekorrhjulet vad det lider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s