En vacker vårdag

Det får de här vännerna illustrera som provade hooverboarden tillsammans på altanen.

Vi ser ut att hamna precis under lågtrycket imorgon och få 16 grader när det ligger runt noll strax norrut. Så märkligt det kommer bli när temperaturen droppar så mycket till veckan, och så typiskt våren. Oförutsägbar och vacker.

Idag handlade vi plankor till ett kul projekt jag och Vilma tänkte ge oss på. Nu verkar det som att hon ska vara med vänner imorgon så kanske får jag starta. Resultatet får jag visa upp sen.

Vi pratade med de närmsta grannarna idag om att plantera häck mellan oss, ett spännande projekt som vår granne på andra sidan gärna hjälper oss med. Så precis som med vår nya gräsplätt kommer han och gräver en ränna för häcken imorgon. Så jäkla gulligt av honom som kan bespara oss en massa pengar för det jobbet. Han kom över med grävaren redan idag och grävde upp en gammal rot och en rabatt som jag vill sätta rabarber vid istället. Oj så mycket stenar det låg i marken. Men det kan bli bra, jag ska försöka få fram den största stenen och låta rabarbern växa nedanför. Spännande projekt hela tiden nu i dessa tider och det är så mysigt att vara hemmavid och fixa.

Båda tjejerna sover hos vänner ikväll så jag fick tvn för mig själv då det inte spelade någon roll för Fredrik vad vi tittade på. Jag hyrde en mysig film helt enkelt och kan nu somna väldigt nöjd med dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s