Oj en vecka igen

Snart har ytterligare en jobbvecka passerat, den här har jag varit på plats på jobbet och dykt ner i filmproduktion för att få till bra innehåll till nästa veckas publiceringar.

I måndags var jag hos tandläkaren och promenerade sen till jobbet innan kvällspasset. Det finns ju så otroligt vackra byggnader i stan, som den här kyrkan högt uppe på en kulle, mäktig.

I tisdags var det minst sagt växlande väder med den här starten på morgonen och så kom regnet vid lunch, snö också för den delen.

Efter jobbet i tisdags fick jag äntligen sätta mig i frisörsstolen efter att ha väntat tretton veckor! Utväxt, massa grått hår och gula slingor trollades bort och ögonbrynen fick färg igen. Så skönt att känna sig fräsch och få lite lyster. Tog alltså både tandis och frissan den här veckan.

Alltså titta på det här ursöta mushuset som Vilma byggt på träslöjden! Så fina detaljer och den högra cylindern är inget mindre än en stereo med högtalare och dold yogamatta. Hörlurarna hänger på väggen mittemot.

Vilma har hunnit med att dra ut en tand i veckan. Det hade redan börjat sticka ut en ny ovanför den gamla så den fick tas bort för hon hade värk.

Olle har haft kul på föris den här veckan, men han är svårsövd på kvällarna så vi kanske ska kolla hur mycket han sover på dagarna nuförtiden. Han fick låna Vilmas gosedjur som är ett lejon och säger ”jejon” och väser med munnen. Det är supergulligt och han kan sina vilda djur minsann.

Kvällens syssla var en livekonsert hemifrån med självaste Persson och packet. Riktigt snygg setup och ljudet var grymt. Och huvudpersonen var väldigt bra. Rekommenderas att lyssna på nån gång under våren på Hälsinglandlive.

Over and out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s