Fredag och systerskap

Igår hade vi vår första dejt tillsammans efter middagen. Mina kära systrar och jag. Så härligt att få prata ihop och inte en och en. Vi snackade i en och en halv timme och hade så roligt.

Igår var en galet hektisk dag där jag först satt hemma och fixade tjugo bilder till en publicering på måndag och sen hoppade jag in i bilen och körde ut i skogen för att träffa denna skönsjungande stora fotbollsledare. Ett intimt möte i hennes stuga vid en sjö.

Jag och min kollega fick exklusiva spelningar också, både överraskande på piano och den väntade gitarren. en lugn och skön eftermiddag, en stund i alla fall. Efter att ha hälsat på en kär vän som råkar bo granne där i skogen, var det hem och fixa med bilder och video inför söndagens sändning.

Men till slut kunde vi njuta av en väldigt god älggryta till middag och sen blev det fullt hus här med två av Tuvas vänner som skulle sova över. De har inte sovit mycket men jag tror Tuva lade sig tidigast i alla fall och då blev det tystare från hennes rum. Efter att jag sagt till hennes kompisar att vara tyst vill säga, det hördes upp till oss och det är inte okej vid midnatt. Inte heller att de springer runt på undervåningen, särskilt inte när Tuva redan lagt sig. Nä, det dröjer innan de två sover här igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s