Jag får vara kvar

Så skönt att få höra idag att jag får jobba kvar åtminstone till årsskiftet. Mitt ettårskontrakt går ut i augusti och det har börjat kännas ångestfyllt att behöva leta nytt nu inför sommaren och i dessa tider. Det är en utmaning och en häftig erfarenhet oavsett hur lång tiden blir på jobbet och jag ser framemot ytterligare en period i höst.

Men just nu kan jag knappt andas känns det som. Med andan i halsen och bannor på mig själv att sänka axlarna och andas med magen, sliter jag med en massa produktioner just nu som hela tiden krånglar. Igår blev ett klipp för dåligt så jag gjorde om dem som är kvar att göra i ett annat format. När en av dem publicerades ikväll är det i fel format. Det känns som att det hela tiden är något som krånglar och jag ska dessutom hinna med annat. Idag kastade jag i mig lunchen och så har det varit i tre dagar, ingen rast ingen ro. Imorgon jobbar jag kväll och kan känna lugnet på dagen men vet inte om jag kommer göra det då det krånglar så mycket och jag vill lösa allt.

Då var det ju extra skönt att komma hem till ett städat hem idag. Oj så lyxigt det är och något jag kommer att sakna efter de två gångerna som är kvar.

Jag skulle dessutom hålla i Tuvas träning idag och det kändes jobbigt att planera övningarna i stressen. Men så fort jag kom dit fick jag energi av alla härliga tjejer och det var skönt att koppla bort ett tag. Tills efter träningen när jag såg att ett inlägg krånglat pga rättigheter, suck igen. Hoppas morgondagen blir bättre. Den börjar med utvecklingssamtal för Olle så det blir intressant. Får höra hur busig han egentligen är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s