Födelsedag för lillasyster

Vi fick vänta länge men till slut kom lastbilen med den stora kranen för att fylla på jord i diket inför planteringen och ta med sig stenar och jord tillbaka. Vi trodde att de bara skulle ta med sig stenarna så vi har ju separerat jorden. Men gubbarna tog allt vi ville bli av med. Till och med grannen mittemot kom ut och ville få bort delar av en ek och ville vara med och betala för frakten.

Efter att ha fått tomten rensad och diket påfyllt var klockan halv två och vi fick lite bråttom att åka iväg och hälsa på Fredrik på nya jobbet där de renoverar för fullt och att handla inför besöket hos födelsedagsbarnet, lillasyster Jennifer, Erik som också fyllt år och lilla Hugo.

Vi busade och myste på deras bostadshus gemensamma takterrass som vi gjort de senaste åren vid den här tiden och det slår aldrig fel, alltid bra väder.

Erik grillade hamburgare och korv till oss.

Sen myste vi på terrassen, väntade in Fredrik som fick äta efter oss och åkte sen hem, en fåtölj med fotpall rikare. Jennifer och Erik håller på att flytta och vill inte längre ha fåtöljen. Jag tror den kan bli bra här hemma då vi inte gillar när alla trängs i soffan framför tvn på kvällarna.

Och vilken ”helg” jag fått när jag nu ska jobba i två dagar innan nästa vecka startar. Solen tar paus men är tillbaka till veckan igen. Ser härligt ut med arton grader i prognosen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s