Världens kortaste

Helgen bara sprang förbi eftersom jag jobbade. Min helg i torsdags och fredags var ju underbar men nu rullade liksom dagarna på utan några särskilda händelser. Den här veckan jobbar jag hemifrån och det känns skönt att få komma till ro med en hel del planerande och några möten. Nästa vecka ska vi välkomna tre nya vikarier med en introdag som jag ska hjälpa till att styra upp och imorgon har vi vårmöte nästa hela dagen och där ska jag också säga några ord på ett pass. Den här veckan kommer att rulla på med andra ord, den också.

Ikväll var jag och Fredrik med om ett spännande projekt där vi skulle sitta modeller för en kvinna i New York. Hon är fotograf och tar hjälp av folk att ta bilder åt henne. Som en granne som kikar in i vårt fönster och ser oss, och tar en bild i vardagen från fönster till fönster. Tydligen har hennes projekt växt och BBC gör ett reportage om henne. Kul att få vara med på en av femtio bilder. Får skicka resultatet imorgon för det hann bli för mörkt innan hon fick den perfekta bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s