Ekpollen var det ja

Det rapporterades om att ekarna pollinerar som bäst nu. Känner mig omringad av våra på tomten och trots att inte varit allergisk så blir jag värre med åren känns det som, åtminstone när det är uppenbar högsäsong. Så jag är täppt i näsan och det kliar i halsen. Hoppas dunderregnet som passerade under några minuter i eftermiddag plockade bort en del av det.

Jäklar vad det regnade hagel under lång tid och spikrakt ner i backen. Tuva hade precis cyklat iväg till kompisar så Fredrik fick hämta upp henne dyngsur med bilen. Jag hämtade in blommorna jag ställt ut på altanen och diket med jord som är förberett för häckplantorna blev till en lerig bäck ner mot gatan. Nu får vi sopa upp jorden därifrån när det torkat igen. Uppfarten ser hemsk ut. Efter regnet kom solen igen och vi hoppas på en fin morgon.

Jag jobbar kväll imorrn och jag ska äntligen gå vår första runda golf för i år, tillsammans med maken och kompis. Känns sådär när jag inte är hundraprocentig och klen i ryggen dessutom men oj så skönt att komma ut äntligen. Det slås ju rekord på rekord i antal ronder i landet just nu så vi måste ju bidra lite åtminstone.

Fotoprojektet som fortsatte igår kväll blev lite mer spännande då Tuva var vaken och vi gjorde nu ett mor och dotter-projekt mot grannens fönster istället. Jag har blivit lovad bilderna men inte fått dem i korrekt format än så jag lägger ut en bild från gårdagens konferens istället. Kunde inte sitta ute länge dock, det blev för varmt, men det var en härlig dag för hemmajobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s