Rensat, städat och målat

Vilken varm och solig helg vi fick! Den har spenderats på bästa sätt tycker jag, mest utomhus hela tiden skulle jag säga. Från morgon till kväll har vi varit ute och fixat eller tittat på Vilmas matcher. En igår förmiddag och en idag förmiddag.

Jag har tvättat och målat altanen och Fredrik har gått med häcksax runt hela tomten och röjt, som jag sen krattat ihop i säckar. Olle har gått ut och in men mest varit inne, han verkar gilla det bäst här hemma. Men babblarna fick hänga med ut på studsmattan en sväng idag och där ligger de kvar. Tjejerna har varit ute med kompisar, cyklat och badat båda dagarna och kommit hem nöjda och hävdat att vattnet är sååå varmt.

Igår kväll fick vi besök av Mange och Maria och jag kände mig så värd ett glas rosé och ett glas bubbel efter att ha kämpat med altanen hela eftermiddagen. Vi grillade kyckling, fläskfilé och flankstek och det blev så himla gott. En perfekt försommarkväll.

Imorse fixade Vilma frukost på sängen med fin teckning och en blompinne med ett M på. Olle var också med på sången men sen högg han in på ena mackan och drack nästan upp all juice. Tuva sov hos en kompis men kom med teckning och en ask choklad på förmiddagen. Gullungar!

Älskar vår flaggstång och att få använda den för speciella dagar, den ger ännu mer färg till trädgården när flaggan vajar i vinden.

Efter att ha kämpat i trädgården hela eftermiddagen idag var det skönt att ta en cykeltur med de bästa under tiden Fredrik fixade middagen. Olle tjatade vid min cykel och det var tur att han gjorde det.

Han älskar att gå på stockarna.

Lyckan att få hjälpa av sina systrar för att övervinna rädslor och hinder. Nu vågade han gå på stocken utan att hålla någon i handen.

Sommarkänsla.

Fredrik fixade tunnbrödsrulle med rostbiff och tjejerna gjorde en fruktsallad till efterrätt. Allt avnjöts utomhus i kvällssolen. Så härligt att ha ätit middag utomhus i några dagar nu, och det ser ut att få fortsätta. Vilken vecka vi ser ut att få.

Vi har kommit en bit på vägen i våra husprojekt och det är så kul att göra mer och förändra efter att inte ha gjort det på några år, inga större åtminstone. Nu är vi igång med fler planer utomhus och det kommer bli jättebra tror vi. Kanske redan till veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s