Hooked på baseball

Ikväll har jag filmat en baseballträning i Skarpnäck. Jäklar vad häftigt att få se på nära håll, de hårt skruvade bollarna kastade av en landslagspitcher i 140 km/h. Jag fick prova och slå inomhus i ett nät en snabbis och träffade alla bollarna!! Älskar ju brännboll och det här var så kul! Sen fick jag aldrig chansen ute på planen, hade varit häftigt att få stå där på slagmattan också men det får bli en annan gång. Kanske softball är något för mig ändå, man kan tydligen hålla på i landslaget till 40-årsåldern och dit behöver jag ju inte sikta så då borde jag kunna spela på lägre nivå ändå. Slå kan jag, kasta är jag sämre på med min axel som går ur led men springa funkar ju.

Åh vad jag önskar att jag kunde få kasta ett enda kast till i mitt liv, ta i av bara helsike och kasta långt. Men jag får nog nöja mig med töntiga underarmskast tills jag dör.

Efter träningen fick jag med mig ett supersnyggt slagträ och boll i plast till barnen, importerade från USA, och självklart fick jag en apsnygg keps också. Känner mig kittad och sugen på att spela helt klart.

På vägen hem från söder om söder passerade jag den coola byggnaden mitt i stan, som ändå stör bilden av det gamla Stockholm men som ensamt är majestätiskt och jag var tvungen att försöka få en bild genom framrutan i solnedgången. Den skulle behöva fotas från marken, snyggt det hade blivit.

Jag jobbade idag också, tog emot tre sommarvikarier och berättade om det digitala arbetet och var allmänt välkomnande. Tre riktigt duktiga vikarier tror jag det blir i sommar, de verkar ha koll på läget och har alla tre jobbat på lokala stationer.

Äntligen har våra häckplantor kommit också. Så fina, mycket högre och grönare än vi trodde och imorgon börjar planteringen. Ska bli spännande att se om vi lyckas med en rak linje, troligen inte helt rak men vi kan försöka. Efter middagen blir det fullt ös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s