Knäckt men så nöjd

Ryggen värker rejält nu och det är ju inte så konstigt efter att ha satt nästan femtio häckplantor i jorden. Vi lyckades plantera alla hundra på en kväll, hurra för oss! Fredrik gick efter och gödslade, grannarna körde åt ett håll och jag det andra sen fick de komma och hjälpa till med de sista på min sida. Då var myggen i stora svärmar runt oss, sugna på gödslet och garanterat lite människoblod också.

Det ser verkligen så himla fint ut med stora fina plantor. Måste ta fler bilder imorgon. Jag blev stolt när jag såg resultatet, att vi faktiskt satt en egen häck på trettiotvå meter.

Dessutom kom vår loungesoffa på plats idag. Nu kan vi njuta av en mojito eller två och läsa en bok i skön horisontell ställning. Måste hitta något slags bord och en stor låda för alla kuddar nu också. Hallen är proppfull för tillfälligt.

Idag blev det dessutom storstädat och jag åkte iväg på kul uppdrag och filmade kollegor för en bakom kulisserna-grej om några veckor. Vilken dag! Är så trött nu och har så ont i kroppen. Tur att jag jobbar kväll imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s