Sveriges dag

En skön avslutning på veckan när jag fick möjlighet att spela nio hål golf i torsdags innan mitt kvällspass, dessutom med gamla härliga kollegor!

Igår var förskolan stängd men det gick bra att jobba ändå, Olle var duktig och lekte mest för sig själv. Bilden är dock från torsdagskvällen när jag tog middagspaus i jobbet och blev bjuden på den här fina middagen. En stor fördel med att jobba hemma helt klart. Igår blev det tacomiddag såklart.

Idag åt vi tårta till lunch och firade Sarah som kom och hälsade på med Emma. Kära systrar som vi inte träffat på länge.

Ikväll fick vi besök av min kära barndomsvän Ulrika och hennes Stella. Tuva växer nu så sakteliga om mina vänner.

Tjejerna fixade efterrätten efter Fredriks perfekta grillning. Så härligt att få umgås med fina vänner en sån här kväll. Vädret blev dessutom bättre under kvällen.

Flaggan har nu sänkts och packats ihop igen. Nästa hissande blir om ett par veckor så vi firar midsommar i förhoppningsvis strålande sol och värme.

Imorgon fortsätter rensningen på baksidan av friggeboden där en gammal vedbod står. Nu ska den bort, grejer ska slängas och marken ska röjas. Sen ska vi bygga ett nytt skjul att förvara gräsklippare och vintergrejer i. Hoppas det går fort och blir bra. Rätt sliten av allt trädgårdsarbete nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s