Förnyelsens tid fortsätter

Det är tur vår lillebror är söt och älskar djur för han är riktigt jobbig att få att sova nu. Tar evigheter även om han är trött. Det ska fightas och läsas, sjungas för och klösas. Efter att ha vevat med armarna ett tag kan han lägga sig till ro till slut. Nu var det inte hela världen att han somnade nio för förskolan är ju stängd även imorgon.

Vi har kunnat njuta lite av dagen också men som för det mesta har vi kämpat på i trädgården och idag har vi kommit så långt med projektet bakom friggeboden. Där har legat massa bråte i någon slags vedbod som vi idag rev ner och släpade fram på baksidan. Vi rensade bort alla löv som var en hel del och såg till att marken ser fin ut för att istället bygga ett litet förråd på baksidan av friggeboden att förvara gräsklippare och vintergrejer i. Känns så bra att vara på gång med det också. Det finns en hel del säckar, virke och stenar på tomten nu bara. Ska få låna grannens släp imorgon kväll och starta projekt soptipp. Lär väl bli några vändor innan vi känner oss helt fria och kan njuta av tomten en stund i alla fall. Tills allt det gröna växt till sig igen och det är dags att röja, kratta och samla upp på nytt. Livet med hus, och det är tur att jag gillar själva arbetandet också, känns skönt att göra fint, precis som att städa inomhus. Jag mår så bra efteråt.

Grillade kyckling ikväll och jag drack ett glas bubbel innan middagen, kändes rätt på nåt vis. Och både jag och Fredrik kan ta ett glas på altanen nu för tiden, efter dagens slit. Det är mysigt att bara sätta sig och njuta av det man åstadkommit och snacka om hur vi går vidare. Gillar det här livet med i stort sett bara vi. Hoppas det håller över hela sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s