Avslutning

Imorse var tjejerna nervösa, förväntansfulla och så glada för att det strax är tio veckors sommarlov framför dem. Jag minns känslan. Och längtar tillbaka till den många gånger. Den frihetskänslan utan ansvar för någon annan än sig själv kommer troligen aldrig tillbaka. Åtminstone inte så kravlöst som ett sommarlov. Nåväl.

I måndags kom barnens farmor och hälsade på och det var ju himla mysigt för Olle som var ledig och för Vilma som var hemma med täppt näsa. Vi tog dessutom en tacomiddag ute när även Lotta dök upp efter jobbet så det blev en väldigt lyxig måndag. Det känns liksom att det ligger sommar i luften när måndagar är lika njutbara som en fredag.

Olle fick visa farmor hur duktig han är på kurragömma. Räknar så fint, kikar visserligen genom fingrarna var gömmarna tar vägen men går sen riktigt och frågar ”va ä Vilma” om han letar Vilma.

Igår var jag på jobbet för första gången på länge. Gick till Karlaplan och köpte presenter på lunchen och tog en sushi på vägen tillbaka. Insåg att jag saknat att gå och kika på kläder men höll mig ändå i skinnet från att köpa. Tuva fick en sommarbok som jag hoppas hon vill läsa. Vilma ska också få en, har hittat en bra nu som även Tuva kan läsa sen. Hoppas de kommer igång i sommar och upptäcker böckernas magiska värld.

Det får jag göra hela tiden med bokklubben och vi sågs igår kväll hos Anna. Mysigt, gott och spännande med ny bok. Den här gången valde jag, en mordutredning i Danmark blir bra i sommar tänker jag och skaffade pappas favorit, Kastanjemannen.

Pappa opererade sin andra höft igår så vi hoppas kunna träffa honom innan han åker hem igen senare idag. hoppas få till det innan picknicken med tjejernas kompisar som vi tänkte gå till som middag, med kubbspel för att fira sommarlovet. Och imorgon drar vi ju till Kolmården dessutom! Hoppas på en bra vecka i solen helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s