Övernattning utomhus

Bästa arbetsplatsen med utsikt över Norra Bantorget satt jag och min kollega och återkopplade idag, gav varandra feedback på det vi gör, ljud främst men också arbetet i övrigt. Lunchen intogs på taket i strålande väder.

Efter jobbet möttes vi på sjukhuset där pappa/morfar precis bytt sin andra höftkula på några månader och mådde jättebra en dag efter op. Det var så längesen barnen träffade morfar och Olle blev tossig och sprang runt på gräset och sen lugn och ville sitta bredvid och äta glass.

Fick bild skickad till mig på Vilma och hennes fina kompisar från dagens skolavslutning då de hade fika på en äng och sa hejdå till sin fröken som inte bara lämnar klassen efter tre år på lågstadiet utan även skolan. De kommer alltså inte ses mer och det var lite vemodigt för alla tror jag. Vilma fick så fina ord till sig på ett inplastat blad, ett diplom med dikt från hennes lärare och en drös med kramar inför sommaren som väntar. Och så lyckliga de är för att det är lov!

Vi samlade deras bästisar med familj för en kvällspicknick med pastasallad och godsaker och fick dessutom besök av mormor och Lasse som varit i stan och hjälpt Jennifer och Erik att flytta. Vilken dag med så många intryck och festligheter!

Dessutom ville tjejerna bada så vi tog en promenad ner till sjön och då skulle Olle prompt i också. Mycket riktigt, av med kläderna bara så vandrade han rakt ut och lade sig i vattnet. Vi fick ropa på Tuva som tog emot honom eftersom vi hade kläderna på. Och så blev det såklart ramaskri när vi tvingade upp honom, alldeles blå om hela kroppen. Nej då, han skulle absolut inte upp. Troligen väldigt trött också. Men till slut gick det bra och det var nära att han somnade i vagnen på vägen hem.

Vi får väl se om de här två lyckas somna på studsmattan och undvika ett antal myggbett och någon som skrämmer dem från gatan inatt. Envisa skulle de absolut sova på studsmattan och de har tjatat i evigheter om det så nu får de testa då. Inviga sommaren. Jag hoppas de klarar det.

Känns inte direkt som att vi ska upp och jobba imorgon efter en sån här sommardag med rosé på bordet och lyckliga sommarbarn. Men men, upp imorrn och jobba sista dagen inför långhelg och dessutom ska Olle ha sin avslutning så vi måste preppa en finklädd kille imorgon bitti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s