Längtar redan tillbaka

Helgen på Blidö är slut och jag tror hela familjen längtar tillbaka till denna oas av lugn och ro och ändå något att göra hela tiden, och det gillar ju vi!

Vi har fått upp holken till kattugglan som vi nu hoppas hittar hit också. Vi har satt den på fem meters höjd och med fri inflygning och har fyllt den med fint sågspån från öns bygghandel. Det borde ses som en svit för vilken uggla som helst. Det var ju inget enkelt jobb att sätta upp den kolossen heller så nu hoppas vi få njuta av en inneboende snart.

Tjejerna tog en tur med Olle igår och han somnade nästan direkt och fick flytta in till sängen. Mysigt när de får cykla iväg på nära nog biltomma vägar.

Tjejerna har hjälpt till att göra båten fin för dagens sjösättning och samlat ihop trästumpar efter att snickaren som varit där och byggt staket och friggebod dragit.

Olle har hjälpt pappan att klippa gräset och det var tydligen väldigt roligt, han gick med hela tiden med sin lilla klippare.

Vi har också myst en hel del och jag har snart läs ut en av bokklubbens sommarböcker. Kanske hinner jag läsa fler den här sommaren än nånsin. Vi ska i och för sig bygga en hel del men förhoppningsvis blir det mer vila.

Igår fick Olle träffa en groda som var så söt och den var ju väldigt intressant att bekanta sig med. Han har blivit biten av en hel del myggor och fått några små stickor i sina släta fötter och det var bekymmersamt. Det känns alltså som att sommaren är här och förhoppningsvis får vi njuta av värmen ytterligare en vecka och snart vara tillbaka till ön för en fin midsommarafton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s