Nära till vattnet

Det är ju smått fantastiskt att ha nära till vattnet från där vi bor. Tjejerna cyklar så ofta de kan och tar ett dopp. Ikväll följde jag med Tuva och hennes kompis och satt och myste på bryggan. Jag badar ju aldrig under 22 grader och kanske inte heller i den här sjön som är fylld av gigantiska karpar som flyter upp till ytan hela tiden.

En stressig dag på jobbet även om det var jobb hemifrån, med statistikrapport och en hel del mejl att ta hand om. Beställningar att fixa och bilder att göra i ordning för nästa dokumentärsläpp på onsdag. Nu jäklar ska lyssningen slå alla rekord! Imorgon åker jag till jobbet och fixar det sista med en video som ska släppas på onsdag också. Dessutom ska jag äntligen få en ny bärbar dator! Den jag har lånat nu är klappkass och som tur är var det dags att byta ut den nu. Nu tror jag hemmajobbet blir bra mycket lättare.

Igår snaggade vi Olle. Fredrik insisterade att klippa av allt men jag vill gärna att han ska ha sin fina lugg och därmed visa sitt tjocka hår. Men Fredrik fick bestämma och nu ser han ut som monchichi på grund av den tjocka frippan. Men en väldigt söt sådan. Ikväll rakade Fredrik på sidorna lite mer så nu ser det bättre ut. Olle skriker ju som en stucken gris ”aj, aj, aj” över hela grannskapet så det är inte enkelt att få till det.

Vilmas gympaläger startade idag och inatt sover hon med sin lägerkompis. Hon kör fram till torsdag 9-15 och sen åker vi upp till Blidö för att fira midsommar. Blir en bra vecka förhoppningsvis. Jag och Tuva åkte och handlade igår kväll och jag ska göra kanapéer till fredagens bubbel tänkte jag. Har aldrig gjort tidigare men hoppas det blir gott.

Vi får postleverans var och varannan dag nu känns det som. Innan helgen kom en stor förvaringsbox till soffkuddarna utomhus, den är gigantisk. Vi har köpt skydd att lägga över soffan också och idag kom nya blad till gräsklipparen. Dessutom fick jag ytterligare ett par löpartajts av Fredrik. Riktigt fina men jag måste ha nästan trettio nu, galet många i alla fall. Ser också framemot juli då vår gamla snickare kommer och bygger det lilla extra förrådet åt oss så vi får plats med vintergrejer och gräsklipparen. Trädgården blir sakteliga finare och finare. Dessutom växer det vi har sått som bara den, morötter, ärtor och tomater dyker upp. Mysigt, och gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s