Förberedelser

Vi åkte till Blidö i torsdags och kunde hjälpa till att preppa inför midsommaraftonen. Jag och Lotta lövade hennes egengjorda midsommarstång och risken/chansen att vi framöver firar egen midsommar är nu stor. Den blev väldigt ståtlig. Vilma hjälpte faster och farmor att plocka blommor under kvällen som vi sen kunde smycka stången med under fredagsmorgonen.

Vi trodde det skulle vara trafikköer under torsdagseftermiddagen när vi åkte uppåt och Fredrik hade förberett med frukt och mackor att ha i bilen under tiden jag kämpade med jobbet in i det sista. Men vi förvånades över det lugna läget när vi lämnade hemmet efter tre nån gång. Vips var vi på ön och kom med första bästa färjor till och med.

Mysigt att vara på plats en dag innan. Vi brukar åka upp tidigt fredag morgon för att slippa köer men det här funkade ju alldeles utmärkt också.

Rockringar fick fungera som ringarna på stången som ståtade på tomten under hela dagen. Tyvärr blev det ingen dans runt den, himla synd. Men en fin stämning stod den för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s