Vilken varm och solig helg

En lugn och skön midsommardag inleddes med frukost utomhus, som vanligt i och för sig men det är ju så mysigt, och sen gick vi till stranden så barnen fick doppa sig.

Inför lunchen sa vi hejdå till kusinerna och sen fick jag chansen att läsa ut min bokklubbsbok. Den var lättläst den här gången och helt okej även om jag förväntar mig lite mer invecklade personporträtt och flyt i texten. Nu ser jag framemot mitt val som är en deckare, perfekt till sommaren.

Tuva cyklar hem från kvällens dopp som skulle ha innefattat en båttur men som sket sig för att motorn inte fick bensin. Slangen var glapp på nåt vis. Hoppas på en tur nästa helg.

Imorgon ska jag jobba så det här känns som en vanlig helg för mig även om känslan av semester och sommarlunk får infinna sig så här några dagar på helgerna. Underbart och hoppas barnen får fortsätta njuta av det här vackra vädret och sitt sommarlov som bara börjat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s