Och så lite jobb

Men det var helt okej att åka in till jobbet idag. Började vid lunch och fick en mysig frukost på altanen med familjen och hann med att heja på barnens kusin när han spelade träningsmatch i närheten av där vi bor.

Måste ju lägga upp den här bilden bara för att skriva om mina fynd på nätet som kom i torsdags. Beställde hem fem kjolar som jag tyckte såg fina ut på bilderna och när jag fick hem dem var fyra perfekta! Så kul att jag var tvungen att behålla alla. Trots att två av de är likadana men olika långa, haha. Men det är ju ändå bra tänker jag. Om jag trivs med dem handlar det om vid vilket tillfälle jag vill ha den ena längden eller den andra.

Idag fyndade jag lite mer, gulp. Men de där rea-annonserna dyker bara upp i mitt flöde och lockar! Det blev ett par röda träskor som är så fint och nu ikväll hittade jag tokbilliga örhängen som jag vill köpa till Tuva och Vilma som bara har billigt tjafs som ger dem eksem. Nu får de fina silverörhängen som de förhoppningsvis kommer gilla.

Imorgon kommer mamma hit och bor hos oss till fredag! Så lyxigt och vi längtar allihopa. Olle har ju fått sommarlov när möjligheten finns att vi kan jobba och han får vara med sina nära och kära och det är vi så tacksamma för. Tjejerna ska gå på läger i veckan, fotboll och tennis. Och imorgon ska jag få spela en kvällsrunda golf, underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s