Ljuvlig kväll på banan

Golf blir inte mycket bättre än en varm sommarkväll med fantastiskt sällskap och skuggor som blir längre och längre när solen sänker sig mot natt.

Då spelar spelet mindre roll och det viktigaste är att känna lugnet. Att jag gjorde birdie på det här hålet var ju fantastiskt men resten av rundan var rätt kass.

Jag avslutade bra i alla fall så känslan när jag lämnade banan blev väldigt positiv. Men ser här att jag ju står väldigt långt från bollen, och då blev det här mitt bästa slag för dagen.

Den här vyn är oslagbar, mest för att jag jobbat bredvid banan i över tio år och spelat de första nio hålen ett antal gånger under de åren. Att fortfarande få chansen att spela här oftare än jag skulle gjort annars, med hjälp av Fredriks företag, är jag väldigt glad för.

Ikväll spelade jag med Christel, grym kvinna och så kul att få spela med tjejer, det är lite lite roligare än att spela med killar ändå.

Idag kom mamma hit, så härligt att få ha henne här igen och att Olle får leka på dagarna när vi jobbar. De hade badat i sjön ikväll och var så nöjda när jag kom från golfrundan. Mamma stannar till fredag och får njuta av värmen i en plaskpool med Olle helt enkelt. Vilken värmebölja vi verkar få nu. Bara att njuta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s