33 grader i skuggan

Min lilla bebis blir bara ljusare på huvudet och mörkare på kroppen. Vilka dagar! Jag är glad att Olle inte går på förskolan nu för det hade varit jobbigt tror jag. Här hemma får han springa runt naken och bada i sin pool och ha kul med mormor. Värre är det för tjejerna.

Tuva har det rätt skönt, spelar utomhus på förmiddagarna och går sen in och tränar vidare inomhus. Vilma däremot kommer hem med svampiga fötter och de får inte ha keps på sig på fotbollsplanen. Fötterna kokar i skorna så hon häller vatten på dem och går runt hela dagarna. Usch det ser hemskt ut och är nästan så jag inte vill att hon ska vara där på fredag och sista dagen. Men då händer väl en massa kul grejer kanske. Hennes ögon är röda för solen och det är egentligen idiotiskt och på gränsen till att jag ska ifrågasätta varför de inte ändrar på regler som en keps på planen i rådande situation. Det är ju sjukt varmt!

Själv hade jag en himla bra dag i skuggan längst ut på Djurgården tillsammans med två trevliga kollegor så jag har inget att klaga på. Vi arbetade igenom en handlingsplan för våra sociala medier som ska synas av högre makter imorgon förhoppningsvis så att den kan vara klar inför sommaren och de vikarier som kommer in som behöver nåt konkret att luta sig mot. Jag hoppas den tas emot väl.

Vårt internet är kasst och idag har Fredrik bråkat med företaget i stort sett hela dagen. Det slutade med att vi byter leverantör ögonabums eller i alla fall om en månad och hoppas de ger bättre service.

Jag, mamma, Olle och Vilma tog en cykeltur till affären när jag kom hem idag och det var knappt så det kändes som att man andades. Vi köpte glass som smälte snabbt i skuggan och jordgubbar till efterrätt. Olle som älskar jordgubbar har nu fått smak av socker och ikväll efter den goda kycklingtortillas-middagen hällde han ut jordgubbarna han fått i en skål på bordet, för att sen enbart sleva i sig lite socker från tallriken. Toker, vi får gömma den sockerskålen helt enkelt.

Imorgon ska jag och Fredrik testa oss för viruset. Vi orkar inte vänta på en gratiskö som är kaos och när vi fick chansen att testa oss genom en kompis kompis tog vi den direkt. Det är spännande men lite läskigt, jag vill ju veta men blir så besviken om vi inte lyckats få antikroppar. Det visar sig helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s