Badkrukan i vattnet

Har inte tagit en bild idag och det bevisar väl att sommarkänslan är här och att det har varit en grymt bra dag där inte en tanke på mobilen behövts.

Vi åkte och köpte flytkuddar till Olle på förmiddagen, i tre olika utföranden. Skulle vilja att armarna är fria att lära sig simma med men i ett första skede har han fått kuddar på armarna också. Sen får han gå över till en mer avancerad flytvästliknande grej som verkar häftig. Men ingen bild idag på en överlycklig kille i vattnet när han flöt runt på vågorna med sina nya midjebältskuddar. Känns tryggt och verkade funka toppen.

Bada gjorde vi med min barndomskompis Malin och hennes lille Elton som också älskade vattnet. Till och med jag badade och det var så skönt att vara i vattnet men det blåste en del ovanför och då blev jag lätt kall.

Efter badet åkte vi hem och grillade, pratade och skrattade en hel del. Tjejerna bestämde sig för att sova på studsmattan inatt och cyklade iväg och tog ett kvällsdopp när vi sa hejdå till våra gäster. Väl tillbaka har de bäddat och gjort fint och somnade rätt snabbt ändå, trötta av solen och badandet kan tänkas.

Vilken start på helgen vi fått med vänner på middag idag och igår kom syster med familj hit efter en semestervecka i skärgården. Grillmiddag igår också och några sommardrinkar var på sin plats i värmen. Så mysigt att ses igen, var väldigt längesen vi sågs nu men det kändes inte som det när vi väl var nära. Barnen lekte så bra och Olle avgudar Albin som han fick jaga och leka kurragömma med och var så lycklig hela kvällen. Men det var inte lika roligt att se Albin dra iväg en bit ut i vattnet vid kvällsdoppet. Olle ville också simma ut men fick hålla sig vid kanten då ingen förälder badade.

Imorgon lämnar vi barnen för en vecka på Blidö med farmödrarna och det kommer bli längtansfullt för mig men så skönt för dem att få leka när vi ändå jobbar om dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s