Ingen ordning alls

Vi har lämnat våra finaste på Blidö för en veckas sommarlov hos farmor och Lotta. Vi kan jobba utan att ha dåligt samvete och de får leka oavbrutet om de vill.

De skickar bilder som vi kan njuta av.

Som visar att de har kul och inte tänker på sina föräldrar alltför ofta. Vilket är super!

Här hemma är det ingen ordning alls och det är också skönt i en vecka. Vi klev upp strax innan åtta för att slå på datorerna och göra frukost som vi åt i soffan medan jobbdagen rullade igång. Och jag ska väl sova nu men fastnade för min serie som jag älskar men som jag ikväll tittade slut på. Nu finns inga fler avsnitt men det bara måste komma, den är så jäkla bra!

Första jordgubben har kommit på altanen, jippie! Smakade som ett sött smultron.

Och vi hade inte räknat med att golfkvällen skulle bli såhär vacker när vi vaknade fyra imorse av dunder och brak, blixtar och störtregn. I en kvart höll det på ovanför våra huvuden innan det rullade vidare norrut. På morgonen var vädret lugnt och under dagen sprack det återigen upp i sol men trots regnet blev inte luften friskare, det är fortfarande mycket värme och fukt som ligger kvar.

Vi spelade golf med Mange och Erik och hade en riktigt fin rond, jag spelade till och med hyfsat bra vilket var kul. Vi tänkte spela igen på fredag så nu hoppas jag att min sving håller i sig över sommaren, blir så kul att spela då.

En charkbricka på altanen i det oranga kvällsljuset fick bli pricken över i:et. Den här första kvällen på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s