Stor besvikelse

Jag och Fredrik kämpade på med jobbet idag och planerade att åka till shoppingcenter efteråt, äta nåt gott och sen åka hem och kanske kika på en film. Men jag blev så jäkla dålig i magen på eftermiddagen och har legat sen efter jobbet utan att kunna göra många knop. Har ätit ett äpple och druckit ett glas med cola till middag och är fortfarande så öm i magen. Utan att det händer nåt, även om det känns som att det ska göra det. Hoppas verkligen det går över med natten för imorgon jobbar jag kväll och vill gärna kunna njuta av dagen. Den som lever får se helt enkelt.

Det kom en stor skur ikväll med blixtar och åska även den här gången. Våra hängrännor hade fullt med barr och annat skit som gjort att det svämmat över men Fredrik var ute och rensade i regnet och nu har vi också bestämt att vi ska köpa två regntunnor så huset slipper ta emot massorna som rinner längs med marken. Blir nog bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s