Bara en dag kvar nu

Det börjar kännas jobbigt att inte få krama och pussa på de här fina nu, och även på den tredje såklart. Extra jobbigt är det när jag inte kan prata med Olle på hela veckan för då börjar han gråta. Han vill inte prata med mig eller Fredrik, och det kan jag ju förstå. Så nu vill jag bara få lyssna på hans prat igen. Ska försöka jobba på imorgon så inte dagen känns alltför lång innan vi kan åka upp till ön.

Magen känns bättre nu men jag har haft riktigt ont, kramper som känts som magkatarr eller som mamma föreslog, ett gallanfall möjligen. Hur som känns det bättre men då slog huvudvärken till. Säkert eftersom jag legat på mage i sängen som jag aldrig gör men var det enda jag kunde göra när jag hade ont. Säkert också för att jag har spänt käkarna då och när jag läst ut den spännande boken som jag inte kunnat lägga ifrån mig den här veckan. Blir bara så sjukt irriterad på mig själv när värken kommer för jag vet att jag kan undvika den.

Efter lunch såg jag till att komma ut i solen och klippte med häcksaxen. Det ska väl göras säkert tre gånger till i sommar, men nu är det gjort i alla fall och trädgården ser så snygg och välskött ut. Har försökt utnyttja den lediga dagen med att få nåt gjort här hemma men eftersom jag känt mig klen efter magdebacklet blev det film och bok mellan varven, mycket vågräta positioner i solen. Hoppas på en välmående kropp imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s