Gänget samlat igen

Jobbade igår och det gick faktiskt snabbare än jag trodde innan vi helt plötsligt satt i bilen på väg till barnen igen. När vi kom fram hade de varit vid vattnet och åkt båt och ring och vi fick ta emot dem på vägen. Jag har aldrig sett Olle skrika så högt och springa så snabbt som när han sprang emot oss där på grusvägen. Men strax innan han kom fram till Fredrik blev han plötsligt blyg eller jag vet inte men då vände han sig mot farmor och Lotta och tittade på dem istället för oss men han fortsatte ändå springa in i famnen. Det måste ha känts konstigt ändå att ha längtat och inte vetat när vi skulle komma tillbaka.

Min huvudvärk håller i sig så det blev en tidig kväll igår. Satt ändå uppe och tittade på ett parti Fia me knuff men sen gick jag och lade mig bredvid en sovande Olle. Vi vaknade nästan halv nio imorse, en riktigt skön sovmorgon. En god frukost som var slut vid tio och sen packade vi ihop barnens saker och drog oss hemåt. På fastlandet vräkte regnet ner och det har regnat fram till middagstid då det helt plötsligt sprack upp och blev en superfin kväll. Märkligt för nu regnar det igen.

Känns skönt att jobba kväll imorgon för att ta igen lite tid med barnen, vädret ser lovande ut också, hoppas bara mina axlar mår bättre imorgon. En cykeltur kanske, och mycket mys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s