Av och på-väder

Sista jobbveckan innan semestern börjar gå mot sitt slut och jag måste erkänna att det känns jäkligt skönt. Särskilt efter att jag idag fått uppleva att min röst inte håller för sändning. Den håller, ja visst, men låter som en femtonåring i målbrottet. Kan ha en del att göra med mina inflammerade axlar och också känslan inuti, en stress jag inte riktigt kan förklara. Det är ju snart semester, men kanske just därför. Känns som det alltid finns mer att göra innan ledigheten kickar in men jag vet ju också att när den väl gör det kan jag slappna av. Så just nu längtar jag till fredag, eller kanske måndag snarare, då det kommer kännas mycket bättre hoppas jag.

Gjorde en kul intervju idag i alla fall och får jobba digitalt även imorgon då vi blev kort om folk. Och det är kanske lika bra så att Olle inte slänger sig på mig och vill vara nära hela tiden. I klippet får han hjälpa pappa klippa gräset och det är ju alltid en hit.

Han har också äntligen fått sin efterlängtade lastbilstidning efter mycket tjat på affären. Han har pekat på den i flera månader och jag förstår honom. Jag älskade också att titta i den när jag var liten. Jag samlade även på motorbilder och fick åka på rallytävlingar och truckrace med Lasse, när andra kanske samlade hockeybilder eller liknande.

Ikväll när vi kikat i tidningen ringde vi mamma och Lasse som kunde visa samma tidningsnummer genom telefonen, Lasse har den fortfarande på prenumeration såklart. Men då blev Olle väldigt förlägen och skulle absolut inte visa sin tidning. Kastade iväg den till och med. Får se vad han säger när han ser samlingen när vi hälsar på där hemma om några veckor.

Vilma sover hos en kompis och Tuva på golvet i vårt sovrum. Hon vill inte vara ensam där nere och det är ju okej. Huvudsaken hon känner sig trygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s