Semester!

Jag är helt färdig efter den här dagen och jag känner igen det från förr. Det är lätt att köra ända in i kaklet och sen slappna av så pass att kroppen börjar värka lite varstans. Som att den har väntat på att få slappna av för att ha ont. Inte helt ovanligt att bli sjuk när man blir ledig även om jag inte känner nåt sådant just nu, det händer snarare inför julledighet eller något lov som ska firas.

I alla fall så gick allt bra idag, jag avslutade det jag skulle göra och på måndag lämnar jag dessutom min bärbara dator till någon av sommarvikarierna så då blir det verkligen semester och det har jag aldrig haft i min tidigare roll. Då har det alltid behövts göras någon insats och jag har varit ensam ansvarig för det. Nu är jag på ett ställe där flera har samma uppgifter och det är ju väldigt skönt men också en utmaning på sitt sätt. Men låt oss inte grotta i det nu. Jag är sjukt trött och måste sova strax.

Direkt efter jobbet gick jag ut och rensade ogräs på grusuppfarten under tiden mina duktiga tjejer kom på den briljanta idéen att tjäna pengar på att städa våra bilar invändigt! Oj oj, det var det så värt! De fick en liten extra peng för att det är sommar och oj så de jobbade och gjorde fint. Olle ville också hjälpa till såklart och stod länge och väl och torkade utsidan av bilen med trasa, hela ena sidan gjorde han så duktigt. Sen gick han och grävde med pappan på baksidan och hjälpte mig med något ogräs innan han började kasta stenar i tjejernas såpvattenhink. Då blev det inte så roligt längre.

Fredrik var med barnen på lekland idag, knappt några människor där, underbart för våra barn.

Olle var mest ledsen för att han inte kunde nå dinosaurerna som de oklokt satt högt upp på väggen. Det är ju favoriterna nu och så fick han inte ens klappa dem.

Alltså kolla den här stackars paprikaplantan som Vilma tog hem från skolan förra året och som nu får en massa gröna paprikor hängandes! Den till vänster måste plockas nu, den är skitstor.

Den här ligger hack i häl och måste skördas snart den med, om inte annat så för grenarnas skull. Ska bli så spännande att smaka dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s