Rent och snyggt

Nästan varje dag tar vi en promenad eller cykeltur förbi hagarna och varje gång blir Olle lika besviken på att ingen kossa vill äta av hans mat, gräset han plockat. Får ta med oss ett äpple nästa gång tror jag, om nu kossor får äta äpplen.

Idag storstädade jag och då kom Tuva på den briljanta idén att städa våra badrumslådor för en slant. Hon är verkligen smart nu, igår bilarna och idag detta, och innan hon städade åkte de båda till köpcentrumet och hittade lite småprylar de ville köpa för gårdagens lön. Tuva kommer nog vara nöjd när sommarlovet är slut och hon har kunnat jobba till sig några t-shirts och hårsnoddar.

Planen var att putsa fönstren också men vädret var så skönt så den långa lunchpromenaden fortsatte med att jag rensade färdigt grusgången istället. Den här token gjorde sitt under städpasset. Skulle prompt ta på sig alla typer av flythjälpmedel på samma gång och gick nöjt runt på det här sättet en stund, sen blev det nog för varmt. Vi åkte dessutom och hämtade takboxen på Fredriks jobb under eftermiddagen. Nu kan vi packa massor när vi gör våra små utflykter i sommar. En skönt produktiv dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s