Premiär på barmark

En varm och skön förmiddag startade dagen och jag satte mig ute i soffan direkt efter frukosten för att njuta av vädret. Sen tog vi en lång cykeltur, Olle, Tuva, Fredrik och jag, till en lekpark en bit bort där Olle fick leka av sig en stund. Men det är ju minst lika roligt att cykla och upptäcka massa roligt på vägen så det blev en lång tur till slut.

Fredrik åkte hem i förväg och borrade i berget på baksidan av friggeboden. Med lite snigeldynamit hoppas vi få bort en bit av stenarna för att vår snickare ska kunna bygga ett så fint förråd som möjligt för våra trädgårdsredskap. Han kommer och hjälper oss om en vecka.

Efter lunchen kom Sarah och Emma på besök, just som himlen täcktes av moln. Men vi valde att ta den promenaden ner till vattnet som vi planerat för och det blev en liten prommis på nio kilometer till slut.

Tjejerna badade en snabbis och vi fikade längs med vattnet på ett mysigt café. Hemma igen var det dags för mig att snöra på mig pjäxorna för att testa rullskidor för första gången. Har ju alltid undrat hur det känns och det var hur kul som helst men såklart lite vingligt.

Tur att jag hade bra draghjälp med mig.

Jag åkte bara på flack mark och även uppförsbackar men nedför kändes lika läskigt som jag föreställt mig. Att inte kunna bromsa gör att jag tvivlar på en framtid som rullskidsåkare men om man ger sig den på det så varför inte, jag skulle ju kunna gå i backarna och sen knäppa på mig skidorna igen. Och ju mer man åker desto säkrare känns det väl. Så kul att Sarah har köpt ett par så jag fick testa i alla fall. Jag gör gärna om det. Kände mig stark också, haha, men åkte ju knappast någon lång sträcka.

Har ställt klockan för förhoppningsvis sista gången på några veckor, dock är det härliga grejer på g att få frisyren fixad inför ledigheten. Så jag hoppar gärna upp vid sju imorrn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s