Brakstart på veckan

Och härmed är semestern invigd. Vilken start på dessa fem veckor kan vara bättre än att prioritera sig själv i form av ett besök hos frisören. Halv nio skulle jag vara där och innan dess hann jag med att lämna in datorn på jobbet. Så skönt att få det gjort för efter frisörstolen väntade en timmes promenad på stan (längesen det hände) och dessutom lunch med mina nära kära vän innan vi ger oss av med respektive familjer på semesterresor och annat skoj. Så skönt att kunna sitta en timme och få prata, dessutom på en trevlig restaurang i en park med solen skinandes och solglasögonen på. Ser framemot det lite mer stabilare vädret som är på väg in över oss, även om det stötvis har varit riktigt behagligt även dessa dagar.

Den här gullungen fick prova pappans gamla tröja idag och verkade trivas. Han ska nog indoktrineras han med till slut. Olle får fram tydligare ord nu, det går långsamt men framåt och han blir så glad när vi förstår. Just nu är han därför en väldigt glad och tillfreds kille som bara när han är trött går till attack mot någon av oss i familjen.

Efter lunchen mötte jag upp Vilma och Fredrik i vårt centrum för att beställa Vilmas första bankkort. Dessutom fick hon klippa sig som hon tjatat så länge att få göra. Blev inga bilder på frippan dock, får försöka jaga båda tjejerna på bild eftersom Tuva fick klippa sig för några dagar sen.

Efter den goda grillmiddagen signerad Fredrik hyrde vi Min pappa Marianne som vi väntat på och som släpptes idag och sablars vilken bra film! Nu har tjejerna och jag sett både den och Catwalk på kort tid, det känns viktigt och det var dessutom riktigt bra filmer båda två. Och vi kunde diskutera de olika ämnena med varandra. De fattade innebörden båda två och kom med kloka inspel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s