Första dagen på ön

En god middag med kycklingtortillas invigde dagarna på Blidö och jag ser framemot en skön första vecka utan en massa måsten.

Vi kom hit vid halv tre efter att ha ätit lunch och handlat mat i Norrtälje. Fredrik cyklade de två sista milen och jag hoppas jag kommer ut på några pass den här veckan också. Det känns som att jag behöver ta hand om mig själv lite mer än jag gjort den senaste tiden. Och det började ju på topp igår med hårfix.

Vi tog med ett nytt pussel att pyssla med också, 1 000 bitar Eiffeltorn med kvällsljus. Blir spännande att se hur lång tid det tar att knäcka det. Jag tror snabbare än vanligt, det vill säga max tre dagar.

Efter maten blev vi sittandes på altanen och Olle lyckades somna i min famn. Då är han rejält trött kan jag lova, det var väldigt längesen det hände. När jag gick till sängen med honom fortsatte han sova trots att jag bytte blöja och sorg av honom shortsen. Han sov knappt en halvtimme i bilen och åt ingen lunch. Vräkte i sig middagen dock, härligt att se.

Lite tidigare väder imorgon vad det verkar men sen blir det kanon igen hoppas vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s