Åtta år som gifta

Idag ska vi fira vår åttaårsdag med middag på oklart ställe, haha, det löser sig under eftermiddagen antar jag. Först ska Fredrik spela golf och han drog iväg vid halv åtta. Tjejerna sover hos kompisar och kvar är jag och Olle.

Som fortfarande sover. Härligt med sommar-mode även om jag är så kissnödig nu att jag skulle kunna käka en daggmask för att få gå på toa. Men vill ju inte störa den här skönhetssömnen.

Snart kommer polackerna körandes på uppfarten så kanske kan det hjälpa Olle att vakna. Vi har bett våra renoveringskillar att bygga ett litet skjul på baksidan av friggeboden för att kunna ställa in våra vintergrejer och kanske också cyklarna om vi får plats. Så igår när de startade jobbet fick jag måla första strykningen av den grå färgen på fasadplankorna. Det kändes bra att få hugga i lite. Och idag är tanken att jag ska slipa upp vår innerdörr till sovrummet så vi snart kan få stänga om oss på kvällarna, om vi vill. Måla och lacka måste jag nog göra inomhus så inget skräp fastnar på en så fin dörr.

Eftersom jag varit trött på kvällarna nu, dels efter att ha varit hos grannen i söndags kväll när vi kom hem från Blidö och dels för gårdagen då jag somnade med Olle i sängen, kommer här en bildkavalkad från slutet av nästan en vecka på ön. Vi prickade verkligen in högsommarvärmen nu när det sjunkit till nitton grader den här veckan. Det gör ingenting när vi har annat för oss men det får gärna vara fint när vi åker norrut på torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s