Nära till ett vackert bad

Igår natt var det jobbigt för Olle som vaknade ofta så till slut lade jag mig och sov med honom. Inatt var det tvärtom igen, han sov som en stock i sin säng till sju då han kom inspringandes och ville mysa. Fredrik klev upp tidigt för en runda golf och när jag lite senare skjutsat Tuva till lägret kunde jag måla ena sidan av dörren för förhoppningsvis sista gången. Men det känns inte helt täckande ändå och det är surt att färgen lyser igenom på sina ställen. Ska kika noggrannare imorgon bitti då jag målar andra sidan.

Olle blev inspirerad av mitt målande imorse.

När Tuvas träningsdag var över åkte vi till Vaxholm och molnen höll precis på att spricka upp för en väldigt vacker molnfri kväll och det var därför knappt några människor på den här ljuvliga stranden som vi bara besökt en eller två gånger för många år sen. Värmen i luften borde ha lockat några fler till vattnet idag men vi njöt av lyxen att bada utan trängsel.

Olle vill gärna bada så länge det bara går och älskar verkligen att få plaska tillsammans med syrrorna. När han upptäckte att han flöt bra med kuddarna har han legat i och slängt upp fötterna på ytan och vevat med benen under vattnet och gjort alla möjliga lekar i ett härligt skrikande tillstånd. Gladare får man leta efter just då.

Efter badet åkte vi in till centrum och åt middag på restaurang.

Kanske inte det bästa bordsskicket efter att ha blivit serverad pannkakor med sylt och grädde och Olle drack sin sylt.

Efter maten köpte vi favorit-glassen och satt och tittade på alla båtar som lade till och lämnade kajen i detta centrum av linjetrafik. Vilken varm och ljummen kväll. Ser framemot fler sådana de närmsta dagarna.

Jag tog en snabb löptur idag också, skönt att vara igång på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s