Ännu en joggingtur

Så här såg det ut när vi kom till ön igår. Svärmor tog bilden i hast då hon och Fredrik knappt hann till kajen i tid. Bilturen tog nästan lika lång tid som båtturen och väskorna hann precis slängas ur innan vi var på g.

Det är tur svärmor är på hugget och kunde fånga dagen i några bilder. Vi har slappat på eftermiddagen men på förmiddagen hjälpte jag Lotta att måla tre av det nya förrådets ytterväggar. Bra teamwork där hon målade kanterna med smal pensel och jag slaskade på stora ytorna med bred pensel. Fort gick det och vi var klara innan lunch.

När jag och Fredrik stack iväg på en löparrunda på eftermiddagen passade Olle och farmor på att plocka blåbär. En lilamålad kille runt munnen kom och mötte på vägen när jag flåsade i mål. Lika jobbigt att springa idag som tidigare rundor i sommar och jag upplever ingen stor förbättring. Känns som att flåset aldrig varit sämre och att det inte försvinner. Hoppas den känslan förändras snart nog.

Ulla och Lotta hann äta middag med oss innan de åkte mot stan för att starta höstterminen. Här har vi lunkat på och påbörjat ett 1 500-bitars pussel under kvällen. Undrar om vi tagit oss vatten över huvudet den här gången eller om vi kommer lyckas innan helgen, eller innan Olle förstör bygget. Han började med att förstöra det påbörjade pusslet när vi kom hit så han tar nog chansen om han får.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s