Vinden har vänt

Idag hade vinden vänt och kom söderifrån så vi tog båten på betydligt lugnare vatten än tidigare, över till grannön i öster. Vi packade med lunchbaguetter och kände oss privilegierade på ön när vi strosade runt i stort sett ensamma.

Vi gick ner till farbror Melkers hus och njöt av den vackra naturen och fina husen.

Olle blev avundsjuk på tjejernas badande efter lunchen och blev lovad ett dopp när vi kommit tillbaka igen.

Det kan vara tröttsamt att vara på utflykt.

Tillbaka igen och Olle fick sitt dopp som aldrig ville ta slut. Han sparkar numera iväg från oss och här deklarerade han ett hejdå innan han vände sig mot horisonten och började veva med fötterna för att paddla iväg utåt. Vilma fick hämta in honom igen under höga protestrop.

Nu har mamma och Lasse lämnat oss igen efter några vackra och mysiga dagar. Tjejerna har istället bäddat i gäststugan för att ta emot sina bästisar imorgon och lade sig därute redan inatt.

Innan middagen tog jag, Tuva och Vilma en joggingtur och stannade vid badstranden för ett snabbt dopp i löparkläderna för att sen springa hem igen. Underbar känsla och kanske lite jobbigt också när båda ungarna springer ifrån mig. Har snart ingenting att skylla på. Hemma lagade Fredrik en grymt god middag med hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis som smakade extra gott efter ett träningspass såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s