Semestern är över

Men som tur är fortsätter sommaren med full kraft. Vilken dag och hela veckan har ju varit så fin såklart. Det är en ynnest att få leva härute och skita i allt annat för en stund. Även om vardagen pockar på och jag inte var riktigt förberedd på det. Så inatt vaknade jag många gånger med enorm huvudvärk och vaknade imorse lika illa och kom inte upp ur sängen.

Vilken tur då att Ulla och Lotta kommit upp och kunde ta hand om Olle och Tuva på förmiddagen medan jag låg nedbäddad fram till lunch. Fredrik och Vilma åkte hem igår med tjejernas kompisar. Idag var det fyra fotbollsmatcher för Vilma och Fredrik vann storartat en golftävling tillsammans med Mange.

En härlig förmiddag med långt bad för Olle och farmor som var på väg över till Åland stundtals. Så kul att se Olles outtröttliga badande.

När de kom hem igen klev jag upp och drack vätskeersättning och tog nya tabletter och följde sen med i båten till fastlandet för en god lunch på värdshuset.

Tuva njuter en caesarsallad till lunch.

Så varmt på restaurangen men god mat och mysigt att äta ute så det får bli en tradition den här sista semesterveckan hoppas jag.

Skön vila i båten på vägen hem efter lunchen.

Hem och packa badkläderna för en sen eftermiddag på bryggan och nu kunde jag också vara med. Som vi njöt, och Olle låg i lika länge nu, ja farmor också då. Och det var härligt att se att han blir snabbare och snabbare i vattnet och vad han lär sig av att titta på oss andra hur vi gör.

Det blev ingen löpning med Tuva idag som vi tänkt, inte heller en lång och god frukost för min del, men det tar jag igen imorgon. Och med tanke på värmen kanske vi väntar med löpningen tills vi är hemma igen.

Fåren var glada att se oss även ikväll när de fick saftiga löv.

De här kvällarna när det känns varmt att ta på sig en tröja och himlens alla stjärnor visar sig om man släcker ner och böjer på nacken, de är magiska. Och jag tror jag uppskattar dem än mer för att det inte sker så ofta och för att årstiderna har sina magiska stunder alla fyra. Och kanske för att det är viktigt att vara här och nu och inte tänka så mycket på att där man är just nu snart kommer att vara över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s