Min pappa en kändis

Igår började jobblivet igen och som tur var med ett kvällspass så att morgonen blev lugn. Och på kvällen tvingade jag kollegorna slå på tvn utan att visa någon match, istället lyssna till pappas liveintervju inför årets digitala surströmmingsskiva som genomförs istället för den fysiska festen i ishallen hemma. Världens största som den kallas. Pappa var briljant såklart, något långhårig efter corona-våren och sommaren men inte så det störde.

Olles två första dagar på föris har varit toppen. Fyra fröknar har kommit fram och hälsat och varit så glada att se honom när vi kommit cyklandes på morgnarna. Något enstaka barn har varit på plats då vid åtta-tiden så jag antar att de haft lyxigt med uppmärksamhet. Olle har nu fått nya klasslärare och både Lena och Anna är fantastiskt trevliga så det blir nog en bra tid i snart ny förskolebyggnad också. Fredriks gamla förskola ska bli invaderad med dessa barn och det blir stort och ljust och ett väldigt lyft för både barnen och lärarna tror jag. Om tre veckor går flytten så det blir en mjukstart nu.

Igår hämtade Fredrik och Tuva och stack med Olle och badade. Idag fick han komma hem först, ta ett bad inomhus där han lekte att han simmade i havet tror jag för han ropade och ropade, för första gången både ”mamma och pappa!” och ville visa hur duktig han var när han sjönk ner på rygg med ytan precis till munnen. Men sen stack vi ner och badade ändå och han simmade länge med Tuva och Vilma och deras kompisar innan det var dags att åka hem och äta, en något senare middag men det blev perfekt för då hann Fredrik också veckohandla.

Ikväll hade jag möte med tränarkollegorna för innebandyn. Vi ska starta säsongen med ett läger på lördag. En träningsdag och lära känna-dag nu när vi är två lag som slår ihop och ska bli ett grymt lag. Ska bli spännande att följa i år och se om Tuva fortfarande gillar det och se hur tjejerna utvecklas.

Vårt internet krånglar som bara den och det är sjukt svårt att jobba hemifrån just nu. Måste skriva här så jag påminner mig själv om att mejla jobbet imorgon för att få ett sim-kort till min dator så jag alltid har uppkoppling oavsett.

Veckan har verkligen rivstartat med planering även för Tuvas klassresa nästa vecka. Tur att tjejerna börjar skolan imorgon så de får en lugnare start i alla fall. Måste köpa bänkpapper och bokpapper till dem imorrn också, sånt glöms alltid av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s