Första veckan till ända

Oj oj vilken dag. Hade tänkt hinna med förberedelser för nästa vecka men med tre bomber som briserade på förmiddagen hann jag aldrig. Dessutom ska klassresan på måndag sys ihop och vår uppstartsdag med Tuvas lag ska genomföras. Jag fick sitta med övningsupplägget sent ikväll.

Olle kom hem med ett djupt sår i handen som han ville visa upp och ojade sig mycket över. Det såg ut som det satt kvar något gruskorn i det så efter middagen som blev lite försenad fick vi hålla fast en gråtandes liten kille för att försöka rensa med pincett. Det var mest löst och ingen fast sten men såret är ju öppet så vi får hålla koll på det. Det var rött och irriterat innan vi rensade så förhoppningsvis är det finare imorgon.

Olle har varit så ledsen vid lämningarna de sista dagarna på veckan. Haft riktig panik. Men han är ju väldigt glad efter att vi gått därifrån så det känns skönt att veta. När han kommer hem, Tuva har hämtat honom några dagar, springer han direkt in och vill berätta något med härlig energi. Sen får han hoppa i badet direkt för oj så smutsig han varit i veckans värmebölja.

Igår kväll hade han supersvårt att komma till ro och somna. Han började sjunga med sina två elefanter och jag fattade rätt snabbt att de hoppade i sängen och ramlade ner, slog sitt lilla huvud och mamma fick ringa doktorn. Han sjöng och sjöng, om och om igen och det var en underbar underhållning att få höra hans version och teckenspråk.

Vilma har sin kompis här för övernattning och de lär väl somna sent. Jag somnar lätt trots att de ligger och snackar. Uppstigning senast halv åtta imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s