Kvavt på uppstarten

Jag och Tuva har vetat exakt vad vi skulle göra idag eftersom vi haft uppstart med nya laget.

Jag höll i morgonens fyspass och efter en svettig löprunda gick vi in och körde en halvtimme styrka. Sen var jag så svettig hela dagen att fötterna kokade och hjärnan likaså. Är riktigt imponerad av att tjejerna orkade träna och tyckte det var kul!

Lunchpaus, pastasallad.
Grupparbeten utomhus där det var lika varmt.
Efterlängtad kall glass på eftermiddagen.

Den här ölen tyckte jag att jag förtjänade när vi kom hem vid halv fem. Natten till idag kom det en sådan där skur som det har gjort när det regnar i sommar, det öste ner under en kort stund. Trodde det skulle bli svalare efter det men precis tvärtom, en tryckande värme och fukt hela dagen och ikväll satt vi ute och åt i shorts och linne när klockan var halv sju. Men vädret verkar svänga nu, slut på högsommarvärme och in med lite sensommar istället. Det är skönt det med.

Vilma har sin kompis på övernattning även inatt. Hon ville inte följa med sin familj på middag ikväll så då fick hon fortsatt vara här och det är bara kul. Vissa kompisar kan jag hänga med hur ofta som helst och tur är väl det.

Nej, lite sömn på det här så kan jag göra nytta imorgon också. Ogräs behöver rensas, skolsaker inhandlas och man och dotter hejas fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s