Äntligen lite tennis igen

På förmiddagen spelade Vilma fotbollsmatch. Vi satt i bilarna, som vi kunde parkera alldeles vid nätet in till planen, och kikade på matchen som de spelade väldigt bra. Vilma fick göra första målet, ett snyggt skott i nedre hörnet.

Efter matchen åkte vi och köpte pizza som vi tog med till Fredriks och hans brors dubbel i en turnering de ställt upp i. Efter att de ”vunnit” första matchen som de aldrig behövde spela då motståndarna var skadade, var de nu i åttondelsfinal. De mötte två 18-åringar som nog gärna hade velat vinna mot dessa gubbar.

Men med smart spel och många gånger riktigt fina bollar är bröderna nu i kvartsfinal. Så kul att få se Fredrik spela igen, även om Olle tyckte det var mycket roligare att leka i lekparken som ligger bredvid planerna. Jag försökte ändå se det mesta av matchen på håll.

Innan middagen rensade jag en del ogräs på uppfarten och mår nu genast bättre i sinnet. Och så härligt det är med värmen som gör att vi kan äta ute på altanen sex på kvällen halvnakna. Nu sjunker temperaturen till veckan men då kan vi ju faktiskt klä på oss lite mer. Att äta utomhus är så lyxigt tycker jag.

Vår lille hjälpreda och omvårdare. I förrgår såg han hur jag försökte göra rent ett djupt sår som Vilma fått, med sårtvätt. Så ikväll kom Olle ut med en bomullspad i handen och ville badda Vilmas knä, så han hämtade också den flaska han kunde hitta i badrummet, som var munskölj, för att hjälpa sin syster. Så gulligt så jag hämtade sårtvätten och droppade på bomullstussen så han fick badda en stund.

Tuva är nervöst laddad inför sin klassresa imorgon och jag har hjälpt till allt jag kan för att preppa inför resan. Hoppas de får riktigt skoj och minns den länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s