Sensommarkänsla

En vacker kväll vid tennisplanen när åtminstone jag försökte heja på Fredrik och hans bror i kvartsfinalen av den tennisturnering de deltagit i. Det gick sådär. Längst bort i bild spelade bröderna men Olle ville bara leka i lekparken som låg intill.

Det gick bra att smyga fram mot banan ibland men sen ropade Olle på mig att han ville ha hjälp med något så då fick jag gå tillbaka till lekplatsen.

Som när han ville gunga. Så kul att se honom njuta av det, han som inte gillar det tidigare ville inte kliva ur. Men det var han tvungen till för bröderna förlorade matchen rätt snabbt, var till och med tvungna att bryta den efter för mycket krämpor i de otränade kropparna. Vilma som varit på fotbollsträning en bit bort hann inte ens dit för att heja. Hon fick cykla hem igen.

Hemmajobbet har hittills funkat väldigt bra den här veckan. Jag har fått mycket gjort men känner ändå att jag ligger lite efter. Så är det väl alltid men just nu lite mer än vanligt. Alla kommer tillbaka efter semestrar och då ska möten ordnas och långsiktiga insatser planeras. Imorgon ska jag spela in en kul grej som sänds nästa tisdag i alla fall, ska bli spännande att se om det går att få ihop.

Igår hade vi en after work med jobbet för att tacka av de sommarvikarier som varit på plats när många haft semester. En kul eftermiddag med kubbspel och mat i stan. Här hemma var det fullt ös med Ulla och Lotta när jag kom hem, de hade badat, busat och ätit köttbullar med god aptit. Fredrik spelade golf och Tuva hade en riktigt rolig klassresa verkar det som. Hon fick ringa oss på kvällen och var så nöjd med kamratbanan och backstaplingen som genomförts. De hade badat efter middagen och grillat korv senare på kvällen. Idag hämtade jag henne på skolan när hon kom hem och då hade de avslutat resan med höghöjdsbana men först ett morgondopp innan frukosten. Så mysigt det låter, och kul att hon fick göra det här själv utan mig som ledare också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s