Treårskontroll

Två väldigt hektiska dagar där jag har fått hoppa in och hjälpt till med intervju och inläsningar för sändning. Kul och svårt att hinna med det som också finns på to do-listan men jag kämpar på och hoppas att jag utvecklas och blir ännu bättre på det vi gör tillsammans på jobbet.

Idag fick Olle vara hemma på morgonen innan det var dags att åka på treårskontroll. En månad tidigare på grund av att vi begärde att få komma för att se om vi skulle få komma vidare till en logoped som kan coacha oss i Olles språkutveckling. Han var väldigt charmig med läkaren och ville gärna leka med allt hon erbjöd. Han pusslade, bjöd på kaffe och gillade bilderna hon visade upp som han inte kunde säga vad det var men han sa det på sitt sätt. Han ställde sig gladeligen på vågen och mot väggen för att bli mätt, det var ju så kul på Blidö på semestern så det där kunde han ju. Och han stod kvar där mot väggen länge och log mot oss, sötnosen.

Inga problem alltså och vikt och längd på en fortsatt fin kurva. Vi skulle få vår remiss och förhoppningsvis kan det hjälpa oss vidare i utvecklingen med språket. Imorse när sopbilen passerade oss sa Olle att den var borta för första gången som jag hörde i alla fall, så visst kommer det mer och mer och vi är inte stressade alls. Däremot ska han ju själv må bra gentemot sina kompisar så jag hoppas för hans skull att han gör sig förstådd bland vännerna snart.

Fredrik är på konferens och jag har fått mysa med barnen under kvällen. Tuva hämtade Olle från föris och efter middagen ringde Vilma som tränat fotboll under kvällen. Hon hade fått en boll på ögat och såg lite suddigt. På med cykelstället och så iväg för att plocka upp och trösta henne så att hon skulle slippa cykla hem. Det verkar gått bra med ögat som redan såg bättre ut innan läggdags.

Imorgon bär det av till Alfta inför vår årliga golfhelg. Ska bli så mysigt. Jag och tjejerna genomförde lottningen av bollarna som startar på lördag genom att livesända i vår hemliga grupp. Kul att de också vill engagera sig och hjälpa till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s