Årets golftävling avgjord

I helgen har vi spelat min och Fredriks årliga golftävling för vänner och familj. Vi arrangerade den för femtonde året i rad och det är ju häftigt i sig vad mycket som hänt under de här åren.

Gårdagens runda började bra för mig men sen blev det lite knackigare på slutet. Vi fick några skurar på oss men mest uppehåll och sol och värme som gjorde oss glada. Alltid roligare att spela golf på torra banor.

Efter rundan igår hade vi bokat den nybyggda padelbanan i två timmar och spelade turneringar i olika konstellationer. Så kul med den här sporten alltså, alla kan vara med även om man aldrig spelat, som lillebror till exempel.

Restaurangen bjöd oss på väldigt god mat på kvällen och sen blev det för ovanlighetens skull en lugn kväll där alla passade på att gå och lägga sig för att få en lång natts sömn. Jag sov inte så bra och vaknade en hel del på morgonen men det brukar jag aldrig göra där trots skön säng. Lite nerver inför sista rundan kanske.

Vi vaknade till en regnig söndag men inte hällregn direkt, bara strilande regn. Med bra kläder och paraply började spelet riktigt bra. Efter fem hål blev det uppehåll och riktigt varmt så då rök kläderna och sen spelade jag i tshirt resten av rundan. Och det bra spelet höll i sig. I resultatlistan skiftade det hela tiden och jag låg i ledning en stund med mina två under par ett tag. Men med två dåliga hål sket det sig på slutet och Henke kunde till slut, trots nerver, ta hem pokalen.

Barnen har sovit hos mamma och Lasse och lekt hela helgen med sina kusiner. Olle hade kramat dem så många gånger innan de åkte ner till oss idag, han älskar att leka med dem. Vi åkte upp redan i fredags för att tjejerna gärna ville ha en hel dags mys igår och inte bara hasta dit och hem igen. Det verkade vara lyckat.

Mäktiga moln på resan upp i fredags.

Tuva har gjort sin första spanska-läxa inför veckan och det känns så roligt att kunna hjälpa till framöver och få repetera lite själv också.

En händelserik vecka väntar och nu drar samtliga träningar igång för tjejerna också som får fullt upp på kvällarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s